ve kelimeler....kelimeler, seni istediğin şeyi aramaya teşvik etmeleri açısından yararlıdırlar ancak aradığını kelimelerle bulamazsın. Eğer bulabilseydin, bu kadar çabaya ve nefs mücadelesine gerek kalmazdı...

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Sessizlik

Derin bir sessizliğim olsun isterdim.olacak.yalnizligin tadına varmak için gönderildiğimi iyice anlar gibiyim..kelimelerin cümlelerin kifayetsiz kaldığı bu yerde ben,bir sürü kalabalık kelimeden oluşmuş gibiyim..cümle olamamış.olacak.dua niyetine..kelimelerin nasıl guzel bir yazıya dahil olmak istediğini anlar gibiyim..tüm şiirlerin kuran inince bizi kabenin duvarından indirin deyişini..en guzel şiirin bile okunmaktan utanisini..bir mağara istegi sarar bazen ama mahzen değil,dag basından çiçek kokuları gelir..insanın canı uçurum çeker bazen,tam kenarında durmak hayatın ve ölümün..kaçmak,en cok kendinden..bir kar tanesi olmak ister ya bazen insan sevdiğinin dilinin ucunda eriyiveren,yok olan..dilsiz dudaksiz bir cümledir belki ask..susmak ister ya insan,ondan..
Yazmak..vadiden vadiye dolaşmak.. Kalbin his tepelerinde,sacı kadar karışık ve cok insanın hisleri,suara..siir yazmak..yazmak,yalan..

Siir gibi yasamak lazım
Vesselam..

2 yorum:

  1. kelimelerin de üzerimizde hakkı olabilir mi? güzel cümlelerde kullanmazsak davacı olmasınlar:) sessizlik çok güzel ama ya söyleyeceklerini duymak isteyen varsa ne olacak?

    YanıtlaSil
  2. şaşırmıyorum artık yazdıklarına. önce tefsirde yanımızdaymışsın gibi gelirdi. şimdi yanımızdasın, yanımdasın... hem de herzamankinden daha çok. yanımızda olmasan şiir gibi yaşamayı bu kadar iyi anlatamazdın. derste olupta anlamadığım yerleri anlamışsın yine:) Allah razı olsun. dua ile...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...